Om Design By My Eye

Design By My Eye erbjuder hjälp med hela inredningsprojekt, från skissad idé till färdigt bygge. Vi samarbetar med ett flertal duktiga underleverantörer så som snickare, elektriker, VVS-firmor och målarfirmor.

295x308_omoss_burkar

Dessa samarbetspartners ger oss rabatt på sina tjänster. I slutändan gynnar det våra kunder, när de väljer att låta oss hjälpa till hela vägen.

Erfaren projektledning, bra priser och en enda personlig kontaktperson är anledningar som gör att våra kunder väljer att jobba med oss.

Läs mer om hur DBME arbetar med privat heminredning här och om tjänster riktade till företag här.

Om Lina Winge

Design By My Eyes grundare Lina Winge, har alltid haft ett brinnande intresse för design och form. 2006 tog denna passion henne till New York och Berkeley College för studier till inredningsdesigner. Efter att ha jobbat som köksarkitekt och projektledare i några år, beslöt hon sig för att starta Design By My Eye.

”Att starta eget var en naturlig följd av upptäckten under åren som köksarkitekt, att många kunder efterfrågar att få hjälp hela vägen med designen i hemmet eller på kontoret för att få till den röda tråden. Att ha en och samma kontaktperson från början till slut är en trygghet och en väldig tidsbesparing för alla kunder.”

295x266_lina_in_action

Vad Våra Kunder Säger

Designern Lina tog hand om oss på ett engagerat och professionellt sätt. Med sin gedigna designkompetens och erfarenhet från femtiotalet köksprojekt föreslog hon olika lösningar med utgångspunkt i vår smakriktning samt husets nuläge och potential.

Genom processen var Lina lyhörd för våra idéer, men samtidigt redo att sålla och att utmana oss på ett pedagogiskt sätt – detta är vi tacksamma för idag!

Slutresultatet är magnifikt och unikt, och sätter ett avtryck på varje besökare. Dessutom hjälpte Lina oss göra kostnadseffektiva lösningar utan att ge avkall på funktion eller finish. Under resans gång har Lina brunnit för ett bra resultat och nöjda kunder.

Åsa & Fredrik, från Täby

När vi hade byggt färdigt vår altan hade vi idétorka på hur vi skulle göra den mysig och hemtrevlig. Vi kontaktade därför Lina som tog sig an uppdraget. Innan vi åkte på sommarsemester gick vi igenom våra tankar med Lina och gav henne rätt så fria tyglar.

När vi kom tillbaka från semestern var allt färdigt! Känslan av lugn och harmoni, tillsammans med att vi kunde njuta av resten av sommaren var fantastisk!

Lina är en engagerad, varm och lyhörd person som har stort intresse för kundens önskemål. Hon har en förmåga att göra stor förändring även med liten budget. Vi är mer än nöjda!

Viveca & Staffan, från Vallentuna

Våra partners

Här nedan finner ni ett urval av våra samarbetspartners. Klicka på respektive logga för att läsa mer om deras produkter och tjänster.

Stendesign
Puustelli Kök
inr
Aspen Badrum
Inaria Inredningssystem
Scandiwall Art Wall
Artwood_logo-New
Ekstrands
Hübsch danish home interior & design
Kakeldax
ire
Miljögården
Tapwell Logo CMYK
Tyg och trend