Inredare & Designer i Stockholm

297x345_heminredningSka ni renovera och behöver hjälp hela vägen? Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept från planeringsstadiet till färdigt resultat!

Att inreda ett nytt hem eller kanske bara fräscha upp ett befintligt utrymme är inte alltid så lätt.
Det kan vara svårt att hitta rätt balans mellan olika teman, färger och möbler eftersom utbudet är så stort idag.

Vi människor påverkas mycket av olika typer av färg och ljus, därför är det essentiellt att hitta rätt kombination för att känna harmoni i hemmet.

Design By My Eye arbetar inte efter någon mall eller någon särskild trend utan det är ni som kund som är vår utgångspunkt. Vi hjälper er att inreda så att det känns behagligt och rätt för just er.

Tveka inte att höra av er för att boka in ett kostnadsfritt möte med en inredare.

Våra Tjänster

Att ha en röd tråd när man inreder är A och O. Här kan vi hjälpa er med planlösningsändringar, färgsättning, möbleringsförslag, platsbyggda möbler, textilval samt material- och produktval.
Design By My Eye kan här bistå med ritningar på hur ni kan forma er trädgård. I nära samarbete med markentreprenaden så kan vi hjälpa till med stenläggning, grävning och det som krävs för att genomföra det vi kommit fram till. Ni kan även få tips om vilka möbler, krukor, belysning, ja allt för att skapa just er lilla oas!
Känns inte rummet/kontoret helt rätt idag? Då kanske det bara räcker med att byta färg på väggarna eller sätta upp en härlig tapet? Här får ni hjälp med att hitta rätt färgkombinationer vad det gäller NCS koder samt tapetval!
Ljussättningen i ett rum gör allt! Har man inte rätt belysning så spelar det ingen roll hur man inreder. Här kan vi hjälpa er att välja ut rätt armatur samt ljuskälla. För exteriör ljussättning samarbetar Design By My Eye med en erfaren ljusdesigner.
Ibland krävs det bara den där lilla touchen för att få till det. Här har ni själva kanske redan införskaffat alla möbler men behöver den där sista pricken över i:et!
Behöver ni hjälp med att optimera en planlösning? Ett extra rum kanske behövs eller ska köket få en ny placering? Det löser vi åt er! I samråd med vår entreprenör diskuterar vi fram nya lösningar kring konstruktionen eller hur el, vvs och eventuell gas behöver ledas om.
Ni kan anlita oss för att projektleda renoveringen. Projektledarens roll är att projektleda hantverkarna samt se till att alla leveranser kommer som de ska och att allt flyter på. Ni får samma kontaktperson från början till färdigt resultat!
Här får ni ett personligt bollplank som ni kan bolla idéer med! Vissa kunder tycker själva att det är fantastiskt roligt med inredning och har egna visioner men som behöver någon att diskutera dessa med. I en workshop erhåller ni tips om hur ni kan färgsätta, ljussätta, möblera om samt eventuella inköpsställen.